6771 Szeged, Szerb u. 59.   /   +36 62 800 125   /   office@flexing.hu
-

Scotch-Brite (vlies) CP - Furatos Lamellás Csiszolókorong

Cikkszám-csoport: BKSB CP


3M Scotch-Brite CP Alumínium-Oxide Sorjátlanító korongok - Medium szemcseméret.

Erős, robusztus korongok. Agresszív csiszoló képességgel rendelkeznek, egyedi, sűrű csiszolatot eredményeznek. Kéziszerszámokkal is használhatóak. Fémekhez, műanyagokhoz, fához, kompozit anyagokhoz, lakkozott felületekhez kíválóan alkalmazhatóak.

A Scotch-Brite™ Cut and Polish (CP) korongok kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmasak, kézi-, ipari csiszológépeken, stb. Ez a sárgásbarna Cut&Polish (CP) csiszolóanyag alumínium-oxid csiszolószemcséket tartalmaz, ami közkedvelt az iparági szakemberek között a kiváló csiszolási képessége és a hosszú élettartama miatt.

Ez az ásvány kemény, tartós csiszolószemcse, ami kopása/törése során friss csiszoló éleket fed fel, amik azonnal képesek a további csiszolásra, ellentétben a hagyományos csiszolószemcsékkel - mint pl. a gránit -, amelyek a használat során gyorsabban elkopnak, elhasználódnak. A csiszolási képességének, keménységének, szilárdságának és alacsony hő visszatartásának köszönhetően az alumínium-oxid ásvány széleskörben elterjedt a csiszolóiparban a végső ill. finiselő csiszolás mellett. Az alumínium-oxid széles körben alkalmazható különböző anyagokon famegmunkáláskor, fémmegmunkáláskor, ötvözetekhez, stb.

A Scotch-Brite™ csiszolóanyagok egyedülálló felületmegmunkáló termékek, csiszolószemcsét tartalmazó nemszövött szintetikus rostanyag. A csiszolószemcse és a rostanyag kombinációjával egy olyan csiszolóanyag jön létre, amely egyenletes végeredményt biztosít a csiszolószerszám teljes élettartama alatt. A hálós struktúra miatt a Scotch-Brite™ nem melegedik túl, csiszolata nem függ a terheléstől, a csiszolószemcsék folymatosan magas teljesítményt nyújtanak és nem tömődik el.

Ebből az anyagból - 3M Scotch-Brite™ Cut and Polish (CP) - a csiszolószerszámokat változatos kivitelben gyártjuk: csapos, furatos, hengeres, stb.

 

Márkabesorolás:

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!


 Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.
Csiszolástechnika - Flexing Csiszolástechnika - Klingspor Csiszolástechnika - 3M Csiszolástechnika - Marpol Csiszolástechnika - Corazzi Csiszolástechnika Csiszolástechnika
EN
Csiszolástechnikai termékek