6771 Szeged, Szerb u. 59.   /   +36 62 800 125   /   office kukac flexing pont hu
-

Bemutatkozás

Több, mint negyed évszázada vagyunk a szakmában, így ha megoldandó problémája akad a csiszolás, polírozás területén, vagy megfelelő terméket keres, forduljon hozzánk.

 

Forgalmazás

Különböző, ismert nemzetközi márkák csiszoló termékeinek magyarországi forgalmazását látjuk el, úgymint Klingspor, 3M, Corazzi, Marpol, stb.

Továbbá kiszolgáljuk termékeink továbbértékesítését vállaló viszonteladóinkat. Előfordulhat, hogy Ön címke nélkül, vagy az Ön, saját címkéjével ellátott termékünket igényli.

Nem gond, megoldjuk...    

 

Gyártás

Termékeink jórészét mi magunk gyártjuk nemzetközileg is ismert és elismert márkák nyersanyagaiból (Klingspor, 3M, Corazzi, Marpol, stb.). Csiszoló és polírozó szerszámokat készítünk csiszolóvászonból, vliesből (Scotch Brite), filcből, stb.

Egyedi rendelésre is készíthetünk csiszolószerszámokat, ha Önnek a gyártási technológiája során a csiszolás megköveteli ezt, mert esetleg a szabványos kialakítás nem a legjobb.

Nem gond, megoldjuk...

Csiszolástechnika - Flexing Csiszolástechnika - Klingspor Csiszolástechnika - 3M Csiszolástechnika - Marpol Csiszolástechnika - Corazzi Csiszolástechnika
EN
Csiszolástechnikai termékek