6771 Szeged, Szerb u. 59.   /   +36 62 800 125   /   office kukac flexing pont hu
-

Bemutatkozás

Csiszolástechnikai termékeket forgalmazunk és gyártunk.

 

Forgalmazás

Különböző, ismert nemzetközi márkák csiszoló termékeit forgalmazzuk, úgymint Klingspor, 3M, Corazzi, Marpol, stb.

Továbbá kiszolgáljuk termékeink továbbértékesítését vállaló viszonteladóinkat. Előfordulhat, hogy Ön címke nélkül, vagy az Ön, saját címkéjével ellátott termékünket igényli.

Nem gond, megoldjuk...    

 

Gyártás

Termékeinket nemzetközileg is ismert és elismert márkák nyersanyagaiból (Klingspor, 3M, Corazzi, Marpol, stb.) gyártjuk.

 

Gondolt-e rá, hogy szükséges-e magasabb árat fizetnie csak a márkajelzés miatt? Nos, a mi esetünkben a termékek ugyanabból az alapanyagból készülnek, mint a nagy brandeké, de az árcímkénk jobban fest. És mégis ugyanazt tudja.

 

Csiszoló és polírozó szerszámokat gyártunk csiszolóvászonból, vliesből (Scotch Brite), filcből, stb, bármi is legyen a cél, csiszolás, szatinálás vagy polírozás.

 

Egyedi rendelésre is készítünk csiszolószerszámokat. Ha Önnek a gyártási technológiája megköveteli ezt, de legalábbis a hatékonyabb, gazdaságosabb gyártásának szüksége lenne ilyen csiszolószerszámokra. Ezt standard eszközökkel nem tudja a megfelelő hatékonysággal elvégezni. De egy információcsere ezt megoldja.

 

Elérhetőségeink egyikén (pl. Kapcsolat oldalon) érdeklődjön a lehetőségek iránt.

Csiszolástechnika - Flexing Csiszolástechnika - Klingspor Csiszolástechnika - 3M Csiszolástechnika - Marpol Csiszolástechnika - Corazzi
EN
Csiszolástechnikai termékek